Payday loans
Cserélje le régi weboldalát

Önnek van weboldala? És elégedett vele? Ha nem, akkor valószínűleg ráfér a kozmetikázás, vagy egy teljes átalakítás is. Egy új, korszerű weboldal amellett, hogy sok fontos információt közöl a látogatóval, ügyfelet, megbízót, vendéget, pácienst is szerez. A Brocomp tudja, hogy hogyan kell felépíteni egy ilyen weboldalt, amivel könnyen ki lehet használni a világhálóban rejlő üzleti lehetőségeket.

Ha nincsen weboldalunk, az ma már majdnem olyan, mintha nem lenne névjegykártyánk. Akárcsak a névjegykártya, a weblap is jellemzi tulajdonosát. De ennél többet tud nyújtani egy korszerű weboldal: folyamatosan dolgozik nekünk, informál, ügyfelet szerez és piacot épít. Automatikusan új látogatókat, érdeklődőket „szállít”, és a régi ügyfelek érdeklődését is fenntartja, őket visszacsalogatja.

Ha már van egy működő honlapunk, akkor az átalakítása nem egyszerű feladat. Ügyelni kell arra, hogy a meglévő eredmények ne vesszenek kárba, de ugyanakkor marketing szemléletűvé kell tenni. Leginkább az ügyfelek igényeinek kielégítésére készül az új, marketing szemléletű weboldal, de arra is különös figyelmet fordítunk, hogy a keresőkben jó helyezést érjünk el. Minden kulcsszóra senki sem lehet első, de fontos számunkra, hogy érdekes és használható információt nyújtsunk.

Megcsinálni egy weboldalt az egy dolog. Karbantartani pedig folyamatos munkát jelent. Az általunk készített weboldalak könnyen karbantarthatók, a megrendelő is el tudja látni ezeket a feladatokat. De ha igény van rá, természetesen vállaljuk a honlap folyamatos vagy eseti menedzselését. Gyakorlatilag bármilyen egyedi igényt meg tudunk valósítani, nyitottak vagyunk az új ötletekre, profi webes megoldásokkal dolgozunk.
 

 

Weboldal munkáinkból

Brocomp referencia

Laptopszerviz

Elromlott a laptopja? Szeretné gyorsan, korrekt áron megjavíttatni? Mit szól az ingyenes bevizsgáláshoz és ajánlatadáshoz?

A legegyszerűbb, amit tehet, hogy elhozza hozzánk, laptopszerviz átvevőpontunkhoz hibás készülékét és partnerünk 6 hónap garanciával, működőképesen adja vissza Önnek! A Magyarországon vásárolható laptopok minden típusához készleten tartják a legkülönfélébb alkatrészeket, tapasztalt szerelőik pedig mindenféle javítást elvégeznek.
+ Tudjon meg többet Laptopszerviz szolgáltatásunkról!