Payday loans
Hírek
Laptopszerviz  Email
2011 augusztus 26., péntek 08:52

Márkafüggetlen laptopszerviz szolgáltatás üzletünkön keresztül, a BroComp Laptopszerviz átvevőhelyén! Önnek nincs is más dolga, mint behozni hozzánk meghibásodott laptopját és partnercégünk ingyenesen bevizsgálja azt, majd ajánlatot tesz a javítás költségeire.

Amennyiben az árajánlat Önnek nem gazdaságos, a laptopját vissza szállítjuk és egy fillért sem kell fizetnie.

Ha a szerelők úgy ítélik meg, hogy laptopjának megjavítása gazdaságilag előnytelen lenne – többe kerülne, mint egy új laptop megvétele - akkor partnerünk felvásárlási, vagy kedvezményes beszámítási ajánlatot tesz.

Fizetni csak a sikeres javításért kell abban az esetben, ha elfogadta az árajánlatot. Garanciális javításokat a következő laptopokra vállalunk: Samsung, DELL, Lenovo, Fujitsu, HP, Benq. Garanciális időn túli javításokat viszont minden Magyarországon kapható laptopon végzünk. A megjavított laptopokra 6 hónap garanciát vállal partnercégünk.

Ha gyors, megbízható javítást szeretne, hozza hozzánk laptopját, a BroCompba!

 


Weboldal munkáinkból

Brocomp referencia

Laptopszerviz

Elromlott a laptopja? Szeretné gyorsan, korrekt áron megjavíttatni? Mit szól az ingyenes bevizsgáláshoz és ajánlatadáshoz?

A legegyszerűbb, amit tehet, hogy elhozza hozzánk, laptopszerviz átvevőpontunkhoz hibás készülékét és partnerünk 6 hónap garanciával, működőképesen adja vissza Önnek! A Magyarországon vásárolható laptopok minden típusához készleten tartják a legkülönfélébb alkatrészeket, tapasztalt szerelőik pedig mindenféle javítást elvégeznek.
+ Tudjon meg többet Laptopszerviz szolgáltatásunkról!