Payday loans
Honlapok

Az információ csak akkor értékes, hogyha meg tudjuk osztani a potenciális érdeklődőkkel. Ugyanígy eladni is csak akkor tudunk, hogyha ismerik a termékeinket. Az interneten széles közönséget találhatunk termékeink értékesítéséhez alacsony költségekkel. Ezért nem is kérdés, hogy sokan szeretnének új, jól működő weboldalt.

Az egyik legrosszabb, amit tehetünk, ha gyorsan összedobunk egy olcsó weboldalt, és várunk arra, hogy megnövekedjen ön a látogatottság – fejleszteni elég lesz azután is. Tévhit, hogy a látogatók majd maguktól meg fogják találni a weboldalunkat. A látogatók számának növekedéséért tenni kell, ez nem történik magától. A legtöbb honlap – került bármilyen sok pénzbe is – a rossz felépítése miatt nem tud sikeres lenni. Az általunk készített marketing szemléletű honlap azonban az első pillanattól fogva Önért dolgozik.

A Brocomp egészen az alapoktól elkezdve olyan új weboldalt tervez és valósít meg Önnek, amelynek  marketing szemléletű felépítése azt a célt szolgálja, hogy minél többen megtalálják Önt. Így egyre több emberhez jut el az Ön üzenete. Egy jól felépített, jól megfogalmazott marketing szemléletű weboldal bizalmat épít a látogatóban Ön iránt, és visszatérő ügyfeleket teremt az Ön számára.  

A marketing szemléletű új weboldal automatikusan és folyamatosan biztosítja az érdeklődőket, mert úgy működik szemléletesen, mint egy szűrő. Az Internet hatalmas közösségéből kiválogatja az Ön potenciális ügyfeleit, szünet nélkül dolgozik. Egy ilyen weboldalnak követhetőnek, és könnyen átláthatónak kell lennie, hogy a látogatók érdeklődése ne essen vissza, és visszatérjenek erre az oldalra, ha egyszer már jártak rajta. Csak így érdemes!

Mi kizárólag olyan weboldalakat készítünk, amelyet a jövőben a megrendelő maga is bármikor frissíthet. Új tartalmakat vihet fel, képeket, videóanyagokat szúrhat be, új menüpontokat hozhat létre. Nincs keret az oldalak számában, a felvihető információknak pusztán a tárhely nagysága szab korlátot, így a folyamatosan bővülő, változó tartalomnak sincsenek plusz költségei. Segítségünk a jövőben pusztán új funkciók beépítéséhez, a rendszer új verzióinak telepítéséhez szükséges, melyek nem gyakori és nem túl nagy költségek.

Az általunk használt tartalomkezelő (CMS) rendszer a kategóriája legjobbja. Kiemelkedő tulajdonságai – az egyszerű kezelhetőség, széles skálán testreszabhatóság mellett a keresőoptimalizálásnak kedvező felépítés. A professzionális megjelenés alapkövetelmény. Mi igény szerint akár több (maximum három) különböző template mintát is telepítünk amelyből kiválaszthatod azt, amely leginkább hasonlít az elképzelésedhez. Majd a kiválasztottat testreszabjuk; arculati elemekkel, színek harmonizációjával, képek cseréjével. 

Kérje ajánlatunkat!

 

Weboldal munkáinkból

Brocomp referencia

Laptopszerviz

Elromlott a laptopja? Szeretné gyorsan, korrekt áron megjavíttatni? Mit szól az ingyenes bevizsgáláshoz és ajánlatadáshoz?

A legegyszerűbb, amit tehet, hogy elhozza hozzánk, laptopszerviz átvevőpontunkhoz hibás készülékét és partnerünk 6 hónap garanciával, működőképesen adja vissza Önnek! A Magyarországon vásárolható laptopok minden típusához készleten tartják a legkülönfélébb alkatrészeket, tapasztalt szerelőik pedig mindenféle javítást elvégeznek.
+ Tudjon meg többet Laptopszerviz szolgáltatásunkról!