Payday loans
Keresőoptimalizálás

Egy kis bolt egy elhagyott környéken nem sok profitot tud termelni. De ha a főutcára helyezzük, annál többet. Az internet forgalmas helyei, más szóval vásárló utcái, pedig a keresők. A Google, a Yahoo, az MSN és a többiek. A keresőoptimalizálás lényege, hogy ezekben a keresőkben láthatóvá tesszük a weboldalát. Ehhez két út áll a rendelkezésére. Az egyik, hogy egy PPC kampány keretében fizet érte, és ez által hirdetés jelenik meg a kereső első találati oldalán. A másik lehetőség, hogy a weboldalát a kereső elvárásai, azaz értékelési szempontjai szerint optimalizálja, ez az eljárás a keresőoptimalizálás.

A keresők célja, hogy egy adott témára, azaz keresőszóra (ezt gépeli a felhasználó a keresőbe), olyan listát tudjanak felkínálni, ami a felhasználó számára érdekes, úgynevezett releváns tartalmat ajánl. Ha a felhasználó elégedett a kereső találati listájával, akkor legközelebb is ezt a keresőt használja. Ez nagy reklámpotenciál a keresőt üzemeltető cégnek. A keresőoptimalizálással mindenki jól jár:

• a felhasználó azt találta, amit keresett,
• a keresőt üzemeltető a nagy látogatottság miatt jelentős reklámbevételt könyvelhet el
• a találati lista elején szereplő weboldalak nagy számban kapnak érdeklődőket, akik pont azt keresik, amit ők kínálnak.

Az a különbség a két út között, hogy a PPC kampány csak addig biztosítja a látogatókat, amíg fut a kampány, azaz ameddig ön fizet érte. De az az előnye is megvan, hogy azonnal a kampány inidításnak pillanatától kezdve látogatókat irányít az Ön oldalára. A PPC kampány további előnye, hogy az érdeklődőket más nagyon nagy forgalmú weboldalakról is át tudja csábítani, ahol az Ön hirdetése megjelenik.

A keresőoptimalizálás előnye, hogy hosszútávon, ingyen biztosítja az érdeklődőket. Egy jól optimalizált weboldal azon túl, hogy a kereső első oldalára kerülhet, jól szervezettsége révén magas konverziót is elér: eredményesebben váltja át a látogatót vásárlóvá, feliratkozóvá vagy például egy blog esetében rendszeres olvasóvá. A nem optimalizált oldal csak tengődik, a látogatók is nagy arányban elfordulnak tőle, az eredményessége a nullához közelít. Olyan, mint a kis bolt egy elhagyott környéken.
A keresőoptimalizálás célja kettős. Egyrészről jó helyezést biztosít a keresőkben, ezen keresztül pedig sok látogatót a weboldala számára. Másrészről hozzájárul, hogy a weboldala megvalósítsa az Ön céljait és sikeres legyen. A keresőoptimalizálás feladatait bízza ránk! Mi láthatóvá tesszük weboldalát!

 

Weboldal munkáinkból

Brocomp referencia

Laptopszerviz

Elromlott a laptopja? Szeretné gyorsan, korrekt áron megjavíttatni? Mit szól az ingyenes bevizsgáláshoz és ajánlatadáshoz?

A legegyszerűbb, amit tehet, hogy elhozza hozzánk, laptopszerviz átvevőpontunkhoz hibás készülékét és partnerünk 6 hónap garanciával, működőképesen adja vissza Önnek! A Magyarországon vásárolható laptopok minden típusához készleten tartják a legkülönfélébb alkatrészeket, tapasztalt szerelőik pedig mindenféle javítást elvégeznek.
+ Tudjon meg többet Laptopszerviz szolgáltatásunkról!