Payday loans
Magunkról
Cégünk megalapítása óta (2003) dinamikusan növekszik, egyre bővülő termékskálával és visszatérő ügyfélkörrel rendelkezünk. 

Elsősorban olyan cégek és magánemberek keresnek meg minket, akiknek fontos az elérhető ár és a jó minőség, valamint a megbízhatóság. Elégedettségük azzal mérhető, hogy nagy részük visszatérő régi ügyfelünk. Ennek köszönhetően vevőink nagy hányada tér vissza vagy ajánl minket ismerőseinek.  

Termékeink és szolgáltatásaink kínálatát folyamatosan bővítjük, odafigyelve  a vásárlói igényekre.  Cégünk fő profilja hardver, szoftver szaktanácsadás és kereskedelem, továbbá foglalkozunk hálózatépítéssel és rendszerfelügyelettel is. Természetesen ehhez stabil elméleti és műszaki hátterű szervizt is biztosítunk. Mivel sok olyan számítógép van forgalomban, mely egyes részegységek cseréjével egy új gép árának töredékéért korszerűsíthető, ezért egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a régebbi számítógépek felújítása, átépítése, ráadásul a működő alkatrészeket visszavásároljuk.

Cégek részére vállaljuk számítógépparkjuk ingyenes felmérését hardver, szoftver, valamint adatbiztonsági szempontból. Ezután javaslatot teszünk az esetleges változtatásokra, melyet az adott cég igényeihez alkalmazkodva részletekben is elvégzünk, akár átalánydíjas szerződés keretein belül is. 

Reméljük Ön is elégedett lesz velünk és megtisztel minket bizalmával. Bármilyen észrevételét szívesen vesszük, legyen az kritika vagy dicséret, csak okulhatunk belőle. 
 

Weboldal munkáinkból

Brocomp referencia

Laptopszerviz

Elromlott a laptopja? Szeretné gyorsan, korrekt áron megjavíttatni? Mit szól az ingyenes bevizsgáláshoz és ajánlatadáshoz?

A legegyszerűbb, amit tehet, hogy elhozza hozzánk, laptopszerviz átvevőpontunkhoz hibás készülékét és partnerünk 6 hónap garanciával, működőképesen adja vissza Önnek! A Magyarországon vásárolható laptopok minden típusához készleten tartják a legkülönfélébb alkatrészeket, tapasztalt szerelőik pedig mindenféle javítást elvégeznek.
+ Tudjon meg többet Laptopszerviz szolgáltatásunkról!