Payday loans
Szövegírás, szerkesztés

Írni mindenki tud! Nem így van? Azonban az, hogy valaki nem analfabéta, nem jelenti azt, hogy jól megfogalmazott szöveg megalkotására is képes. Gondolataink akkor lesznek érthetőek mások számára is, ha rendezett, megfelelő formában írjuk le őket. Írásban rendszerezetten, áttekinthetően, logikusan tudjuk mondanivalónkat rögzíteni, ha a kellő potenciál birtokában vagyunk.
Tömören, mégis érthetően összefoglalni mondanivalónkat nem is olyan egyszerű. Ezzel sokan akkor szembesülnek, amikor maguk állnak neki, hogy szöveget készítsenek.
Mi segítünk abban, hogy gondolatai, ajánlatai gyorsan, rendezetten, megfelelő formában jussanak el azokhoz, akiknek szánja. Újságírói, szerkesztői tapasztalattal felvértezett kollégáink rövid határidővel vállalják szövegek írását, gondozását.

Honlap szövegírás

Ha az újságírók a tömörítés művészei, akkor ez fokozottan igaz azokra, akik webes tartalmakat írnak. Egy cikkben ugyanis sokszor bonyolult témákat röviden lehet csak érinteni, összefoglalni – az interneten ugyanakkor csak néhány pillanat jut arra, hogy felkeltsük a látogatók érdeklődését. Ám ahhoz, hogy az érdeklődésből üzlet legyen, elengedhetetlen a bizalom.
Sőt, még ez sem elég, mert a nagyon jól megírt üzenet is könnyen elveszhet az internet információ rengetegében. Vagyis olyan szövegre van szükség, amely könnyen megtalálható kulcsszavai által, így a keresőt használó felhasználó akarva-akaratlanul is „belebotlik”. 

Hírlevél írás

Nagyon sok hírlevelet a megnyitás után már el is felejtenek időhiányban szenvedő olvasóik. Csillogó-villogó, pörgő hírlevél helyett gyakran nagyobb sikert érhetünk el egy-egy jól megfogalmazott címsorral. Sőt, ha az első néhány mondatból kiderül, hogy mi is az üzenet, akkor jó esélyünk van arra, hogy nem csak a levélszemét mappáját bővítettük a kedves olvasónak.

Marketingszövegek (promóció, reklám)

Hogyha hatékony reklám, vagy promóciós szövegeket akarunk írni, akkor a legfontosabb kérdés, amire tudni kell a választ, hogy: „Mire kíváncsi az olvasó?”. A hatékony keresőoptimalizálás mellett egy-két frappáns kifejezés sem árt, de jó a címsorok és figyelemfelkeltő mondatok megírása egy profi szövegírónak nem jelentenek gondot. Tudni kell a választ továbbá arra, hogy mi kell ahhoz, hogy aktivitásra bírjunk egy látogatót? Hogyan teszünk könnyen érthetővé egy bonyolult akciót? És, hogy mitől lesz vevő az érdeklődőből?

PR cikk

Jó PR cikket nem egyszerű írni. Amellett, hogy ismerni kell a sajtónyelvet, otthon kell lenni marketing szövegírásban is, de a lapszerkesztők gondolkodásmódjára is oda kell figyelni. A jó PR cikkek megfelelő arányérzékkel vannak megírva. Nem jó, ha a cikk azt az érzetet kelti, hogy itt most ránk akarnak sózni valamit. Ez éppen, hogy az ellenkező hatást váltja ki az olvasóból, taszítja őt attól, hogy vásárló legyen. A kellő arányérzék elsajátítása azonban nem lehetetlen. Munkatársainknak volt elég ideje, hogy megszerezzék a kellő gyakorlatot.

Cikkírás, hírszerkesztés

Hogyan lesz egy szövegből újságcikk? Milyen szabályok szerint kell megírni egy cikket? Ezekre a kérdésekre még azok az emberek sem tudják gyakran a választ, akik naponta olvasnak újságot. Az újságírás olyan tevékenység, amelynek az eredményével milliók találkoznak naponta, de a munkafolyamatokat kevesen ismerik. Hogyan tesznek olvasóbaráttá egy újságot, vagy fogyaszthatóvá egy hírműsort? Munkatársaink tudják a válaszokat, mivel nem csak aktív újságírók és jártasak a nyomtatott sajtóban, az online-, valamint az elektronikus médiában, de egyúttal a felsőoktatásban is tanítják a kommunikációs ismereteket.

 

Weboldal munkáinkból

Brocomp referencia

Laptopszerviz

Elromlott a laptopja? Szeretné gyorsan, korrekt áron megjavíttatni? Mit szól az ingyenes bevizsgáláshoz és ajánlatadáshoz?

A legegyszerűbb, amit tehet, hogy elhozza hozzánk, laptopszerviz átvevőpontunkhoz hibás készülékét és partnerünk 6 hónap garanciával, működőképesen adja vissza Önnek! A Magyarországon vásárolható laptopok minden típusához készleten tartják a legkülönfélébb alkatrészeket, tapasztalt szerelőik pedig mindenféle javítást elvégeznek.
+ Tudjon meg többet Laptopszerviz szolgáltatásunkról!