Payday loans
Weboldal menedzsment - webáruház menedzsment

Vitathatatlan, hogy aki szeretne látható lenni, ismert lenni, annak ott a helye az interneten is. Fontos megfogalmazni azonban, hogy mi a célunk a weboldallal. A válasz egyértelmű. Ismertnek lenni és ez által minél több terméket és szolgáltatást eladni. Ehhez azonban nem elég egy attraktív oldal. A látogatók leginkább a tartalomra kíváncsiak, nem a külsőségekre. Hiába a keresőoptimalizálás, ha kevés az érdemi információ az oldalon és az is ritkán frissül.
Ha hasonló gondjai vannak, és próbálna életet lehelni weboldalába – és ez által üzletébe – akkor érdemes felvennie velünk a kapcsolatot! Segítünk abban, hogy kihez érdemes szólni, és abban is, hogy milyen előnyöket tud nyújtani számunkra.
Segítünk értékes tartalommal megtölteni és frissen tartani a weboldalát. Ismerjük és a lehető legoptimálisabban alkalmazzuk azokat az eszközöket, amelyek révén kitűnhet versenytársai közül és számíthat ránk abban is, hogy a weboldalt egyszer már felfedező látogató visszatérő vendég legyen, egyre több időt töltsön az oldalon és olvasóból vásárlóvá váljon.
A sikerre nincsen előre megírt, általános recept. Minden vállalkozásnak másra van szüksége, ezért testreszabott szolgáltatáscsomagot állítunk össze. Ezért alakítottuk ki modulárisan a weboldal üzemeltetési és tartalom menedzsment szolgáltatásainkat.

Tartalomfejlesztés

Szinte közhely, hogy keresőoptimalizálás nélkül oldalunk el fog tűnni az internet információ rengetegében. De a keresőoptimalizálás nem elég önmagában: keresőszavakra ráhúzott semmitmondó rövid mondatokkal nem lehet sikert elérni. Olyan tartalomra van szükség, amely sok mindent elmond a cégről, termékeiről, szolgáltatásairól, így segítve az értékesítést.
Fontos tudni, hogy a tartalomfejlesztés nem azonos a tartalommenedzsmenttel! Tartalomfejlesztés szolgáltatásunk keretében feltérképezzük, hogy melyek azok az elemek, amelyek az Ön weboldalát és üzletét sikeresebbé tennék. Rövid, színes cikkek? Hasznos szakmai infotermékek? Regisztrációhoz kötött tartalmak? Webes terméktámogatás? Online ügyfélszolgálat? Egy blog, vagy egy interaktív hozzászólási és értékelési lehetőség? Megannyi lehetőség egy napról-napra változó világban. Segítünk sikeressé tenni üzletét!

Tartalom menedzsment

Honlap szövegírás

Egy cikkben sokszor bonyolult témákat röviden lehet csak érinteni, összefoglalni – az interneten ugyanakkor csak néhány pillanat jut arra, hogy felkeltsük a látogatók érdeklődését. Ám ahhoz, hogy az érdeklődésből üzlet legyen, elengedhetetlen a bizalom. Sőt, még ez sem elég, mert a nagyon jól megírt üzenet is könnyen elveszet az internet információ rengetegében. Részletesen weboldal szövegírás szolgáltatásunkról…

Cikkírás, hírszerkesztés, hírblokkok

Folyamatosan megújuló termékkínálat és a cég profiljába vágó, ugyancsak állandóan frissülő hírek – ez az, amire az olvasó biztosan ugrani fog. De a jó témaválasztás nem elég. Tálalni is tudni kell az információkat. Tele van kérdéssel? Nem tudja hogyan kezdjen neki? Munkatársaink tudják a válaszokat, mivel nem csak aktív újságírók és jártasak a nyomtatott sajtóban, az online-, valamint az elektronikus médiában, de egyúttal a felsőoktatásban is tanítják a kommunikációs ismereteket.
Olyan, mint a „valódi”, de mégsem az – mondják a jó PR cikkről. Ismerje meg PR cikk író szolgáltatásunkat…
Hírlevelek, üzleti ajánlatok írása
Nagyon sok hírlevelet a megnyitás után már el is felejtenek az időhiányban szenvedő olvasók. Csillogó-villogó, pörgő hírlevél helyett gyakran nagyobb sikert érhetünk el egy-egy jól megfogalmazott címsorral. Sőt, ha az első néhány mondatból kiderül, hogy mi is az üzenet, akkor jó esélyünk van arra, hogy nem csak a levélszemét mappáját bővítettük a kedves olvasónak.

Blogírás

Blogot írni mindenki tud. A blog az a műfaj, ami igazán kötetlen, amibe senkinek sincs beleszólása. Egy keresőoptimalizált blogot azonban sokkal kevesebben tudnak megírni. A marketing mixben az a blog feladata, hogy fenntartsa az érdeklődést a vállalat termékei iránt, elmélyítse a kapcsolatot a potenciális vásárlókkal. A jó blog segítséget nyújt a termékek használatában, válaszokat ad az esetleges problémákra, informálja a vásárlókat. Mindezt olyan módon teszi, hogy a keresők jó helyre tegyék a blogot a blog kulcsszavaira való kereséskor.
Látogatottság és konverzió mérése (analitikák)
Két dolog van, amiért érdemes Önnek weboldalt üzemeltetnie. A látogatottság és a konverzió. A látogatottság jelenti a közönséget, akihez a weboldala szól. Ön nekik tudja eljuttatni üzenetét, kínálni termékeit vagy szolgáltatásait.

Weboldal eredményessé tétele

Banner, flash kreatív

Milyen a jó online hirdetés? Mi tudjuk, hogy mitől lesz egy banner vagy flash kreatív hatékony. Megtervezzük a célját, helyét, üzenetét, képi világát és szövegét. A mozgóképekkel, szövegekkel, hangokkal feldobhatjuk saját weboldalunkat, kiemelhetünk vele egy-egy üzenetet is.

Promóció és reklámkampány menedzsment

Mi nemcsak új vevőket szerzünk.  Újra és újra vevőt csinálunk a régiekből is. Hogyan? Hát úgy, hogy az elejétől a végéig megtervezzük és végre is hajtjuk promóciós, vagy reklámkampányát. Egy ilyen folyamat menedzselése alapos tervezést és profi megoldásokat kíván...

Keresőmarketing

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás előnye, hogy hosszútávon biztosítja az érdeklődőket. Azon túl, hogy így a keresők első oldalára kerülhet, a weboldal jól szervezettsége révén magas konverziót ér el. A nem optimalizált oldal csak tengődik, olyan, mint egy kis bolt egy elhagyott környéken. A keresőoptimalizálás feladatait bízza ránk! Mi láthatóvá tesszük weboldalát.

Kulcsszavak gyűjtése

Az ideális az lenne az Ön számára, ha minden kulcsszavára az Ön weboldala jelenne meg elsőként a keresők találati oldalán. Ezt sajnos nem lehet megoldani. Azt viszont igen, hogy a weboldala egyes tematikusan rendezett aloldalához megfelelő kulcsszót választva az adott aloldal az első találati oldalra kerüljön. A kulcsszavak gyűjtése nálunk napi rutinfeladat, kérje, és mi segítünk Önnek!

PPC hirdetés menedzsment

Lehet, hogy az Ön marketing költségvetésének leghatékonyabb és legmagasabb megtérüléssel rendelkező eszköze a PPC kampány. Gyors, célozható, kiszámítható és mérhető. A napi költségkeretet Ön tartja kézben, mindig csak annyit költ reklámra, amennyit az üzletmenete enged. Fizetnie pedig csak azokért a vevőkért kell, akik ténylegesen érdeklődnek az Ön kínálata iránt. Ha szeretne egy kicsit az üzlettel is törődni, akkor a PPC hirdetéseit bízza a Google által minősített, online hirdetési szakemberünkre.

Linképítés

Ön is szeretne egy olyan környéken lakni, ahol kedvesek és szimpatikusak a szomszédok? A jó szomszédok segítik egymást, összetartanak, és egymást erősítve képviselik a helyi érdekeket, mindig számíthatnak egymásra. Ilyen nagyszerű szomszédokat az interneten is lehet találni, akik erősítik az Ön weboldala népszerűségét és folyamatosan olyan látogatókat küldenek, akik pont az Ön termékei vagy szolgáltatásai iránt érdeklődnek. Ezekre a szomszédokra éjjel-nappal, a hét minden napján és minden órájában számíthat. Hogyan tehet szert ilyen jó szomszédokra? A válasz a linképítés. Munkatársaink felépítik a linkhálózatát Ön helyett!

 

 

Weboldal munkáinkból

Brocomp referencia

Laptopszerviz

Elromlott a laptopja? Szeretné gyorsan, korrekt áron megjavíttatni? Mit szól az ingyenes bevizsgáláshoz és ajánlatadáshoz?

A legegyszerűbb, amit tehet, hogy elhozza hozzánk, laptopszerviz átvevőpontunkhoz hibás készülékét és partnerünk 6 hónap garanciával, működőképesen adja vissza Önnek! A Magyarországon vásárolható laptopok minden típusához készleten tartják a legkülönfélébb alkatrészeket, tapasztalt szerelőik pedig mindenféle javítást elvégeznek.
+ Tudjon meg többet Laptopszerviz szolgáltatásunkról!